Dizi izle

Online dizi izle,dizi seyret,full dizi,canlı dizi, diziizle, indirmeden dizi izle

Yaprak Dökümü 140.Bölüm Fragmanı izle

Yaprak Dökümü 140.Bölüm Fragmanı,yaprak dökümü 139.bölüm fragmanı,Yaprak Dökümü 140. Bölüm Fragmanı izle,Yaprak Dökümü 140.Bölüm Fragmanı,Yaprak Dökümü 140. Bölüm,Yaprak Dökümü 3 Şubat,yaprak dökümü 140.bölüm fragman,yaprak dökümü,yaprak dökümü izle,izle,yaprak dökümü son bölümü izle,yaprak dökümü yeni bölüm fragmanı,yaprak dökümü dizisi

Şevket’in intikam oyununu sonuca ulaşır ve Mithat Kara, Ferhunde’nin ihanetini gözleriyle görür. Ferhunde’yi büyük bir öfke patlaması yaşayan Mithat’ın elinden yine Şevket kurtarır. Ölümden dönen Ferhunde, gecenin karanlığında ortadan kaybolurken, Mithat Kara yaşadıklarıyla büyük yıkıma uğramıştır.
Şevket yaşanılan ağır gecenin ardında kimseyle yüzleşecek gücü kendinde bulamaz ve Leyla’ya gider. Olayları öğrenen Leyla, Ferhunde’nin artık daha tehlikeli olacağı konusunda Şevket’i uyarır.
Ali Rıza Bey’in inşaatta kalmaya devam etmesinin üzüntüsü tüm ailede yaşanırken, Tahsin’in Ali Rıza Bey’i eve döndürmek için harcadığı çaba sonuçsuz kalır. Hayriye Hanım bir süre daha Necla’da kalmaya kararlıdır. Ev sahibinin oturdukları evi boşaltmasını istediğini öğrenmesi Hayriye Hanım’ın o evle bağlarının tamamen kopmasını sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

EkleBunu Sosyal paylaşım Butonu

Labels